Beşiktaş'tan Emre Mor itirafı !

Beşiktaş'tan Emre Mor itirafı !

Torunoğlulları, Dortmund'a transfer olan Emre'nin Beşiktaş'ın kapısından döndüğünü söyledi.

Siyah-Beyazlılar’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Danimarka ekibi Nordsjaelland’da yaptığı çıkışla önce A Milli Takım’a yükselen ve sonrasında da Borussia Dortmund’a geçiş yapan Emre Mor’un Kartal’ın kapısından döndüğünü söyledi.

Torunoğullarını'nun açıklamaları şöyle;
 

“Beşiktaş İzleme Komitesi’nde yer aldığı dönemde Koray Palaz, bize bu futbolcuyu önermişti. Danimarka’ya gidip izledim. Oldukça beğendim ve sonrasında menaceri ve kendisiyle görüşme gerçekleştirdik. Kulübü Nordsjaelland’la yaptığımız pazarlıklarda 4 milyon Euro artı 500 bin Euro da bonus bedeline kadar çıktık”.
 
‘Dortmund’a hayırlı olsun’
 
“Pazarlıklar sürerken Emre de Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Onunla da birkaç kez görüşüp anlaştık. Ama A Milli Takım’a çağırılması bir anda planlarımızı etkiledi. Oyuncunun kulübü, diğer teklifleri de bekleme kararı aldı. Bu süreçte de Emre, Ay-Yıldızlı formayla iyi bir çıkış yakalayınca devreye Borussia Dortmund girdi ve kadrosuna kattı. Hayırlı olsun... Oldukça başarılı bir futbolcu, ilerleyen dönemde de kendisini daha da geliştirecektir.” 

Fanatik