Beşiktaş’ın kalesinde değişiklik

Beşiktaş’ın kalesinde değişiklik

Tolga Zengin moral sorunu yaşıyor. Fabri'nin Gaziantepspor ile oynanan hazırlık maçında güven vermesi Güneş'i radikal bir karar almaya itebilir.

Eleştirilerin hedefindeki Kaptan, İspanyol yeni transfere eldivenleri devredebilir. Karabükspor karşısında kaleyi Tolga Zengin mi yoksa Fabricio mu koruyacak? Gaziantep maçında Beşiktaş taraftarının bu soruya cevabı netti. Son kararı ise Şenol Güneş verecek.

Deportivo’da geçen sezon sakatlığı sebebiyle bir dakika bile süre alamayan Fabricio, Gaziantep maçındaki performansıyla beğeni topladı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Vodafone Arena'daki hazırlık karşılaşmasında sürekli alkışlayıp destek verdiği ve penaltıyı kullanması için bile tempo tuttuğu İspanyol file bekçisini,takımın 1 numarası ilan etmiş durumda.

MERAKLA BEKLENİYOR

Taraftarın yıldızının bir türlü barışmadığı Kaptan Tolga Zengin'in ise sakatlığı geçti. Ancak Atiker Konyaspor deplasmanı sonrası yine hedef tahtasına konulan Tolga Zenign, moral sorunu da yaşıyor. Bu nedenle teknik direktör Şenol Güneş'i, Karabükspor maçında zor bir tercih bekliyor. İki kaleciye de güvendiğini dile getiren Güneş'in, hafta sonu eldivenleri hangisine teslim edeceği büyük merakla bekleniyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına dün çift idmanla devam eden Beşiktaş, sabah salonda, akşam ise sahada çalıştı. Tedavisi süren Aras ile milli takımlardaki Cenk Tosun, Ricardo Quaresma ve Atiba, antrenmanlarda yer almadı.

AMK Gazetesi