Beşiktaş’ta zaferin parolası Barcelona

Beşiktaş’ta zaferin parolası Barcelona

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta içinde yapılan antrenmanlarda pas çalışmalarına ağırlık verdi.

Spor Toto Süper Lig’de liderliği korumak isteyen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş takımını farklı bir çalışma prensibiyle lige hazırlıyor. Beşiktaş’ın tecrübeli çalıştırıcısı, Sivasspor karşılaşması öncesinde lige verilen arada pas antrenmanlarına ağırlık verdi.

Takımının topa daha fazla sahip olmasını isteyen ve bu yüzden her antrenmanda ısrarlı bir şekilde çeşitli pas çalışmaları yaptıran Güneş’in Beşiktaş’ı bu sezon ligin en fazla pas yapan takımı oldu. Ümraniye’de bu sistemin parolası da şu: Barcelona…

BEŞİKTAŞ RAKİPLERİNİ YORACAK

Tıpkı Katalan ekibi gibi Beşiktaş’ın da pas oyununun ön planda tutulmasını isteyen Şenol Güneş, Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte bu tarzın daha da benimsenmesini istiyor. Başarılı teknik adam, “Barcelona gibi topa sahip olmalı, topu koşturmalı ve rakibi yormalıyız. Oyuna hükmettiğimiz sürece şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz” sözleriyle oyuncularını motive ediyor.

Sivasspor’un çıkış yakaladığına da dikkat çeken Güneş, “Ligin sonuna kadar bütün maçları aynı ciddiyetle oynamak zorundayız” dedi.

AMK Gazetesi