Bilic'ten Atiba'ya bomba teklif !

Bilic'ten Atiba'ya bomba teklif !

West Ham’ın Kanadalı futbolcuya olan ilgisi sürüyor...

İngiliz kulübünün, Beşiktaş’tan 1 milyon Euro alan Atiba Hutchinson’a 2.5 milyon Euro teklif ettiği ve bu gelişmenin Siyah-Beyazlılar’da büyük endişe yarattığı iddia edildi..

Beşiktaş'ın yaşadığı şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olan Atiba Hutchinson, West Ham United'ın kıskacında... Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz kulübü kadrosuna katmak istediği Kanadalı yıldızdan vazgeçmiyor.
 
KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Ada basınında yer alan iddialara göre West Ham, Beşiktaş'tan aldığı olumsuz yanıta rağmen Atiba için kesenin ağzını açtı. İngiliz kulübünün, Siyah- Beyazlı takımda 1 milyon Euro kazanan yıldız futbolcuya tam 2.5 katını yani 2.5 milyon Euro teklif ettiğini öne sürülüyor. İddialara göre bu gelişme Beşiktaş cephesinde çok büyük bir endişe yarattı. Mario Gomez'i takımda tutmayı henüz başaramayan Siyah-Beyazlılar'ın Atiba'yı da kaybetme korkusunu yaşadığı belirtiliyor.
 
NE YANIT VERECEK?
Beşiktaş'la 1 yıl daha sözleşmesi olan Kanadalı yıldızın West Ham United'a vereceği yanıt büyük bir merakla bekleniyor. Yönetim her ihtimale karşın ön libero transferi için çalışmalara da başlamış durumda...

Takvim