Bilic'ten yine aynı senaryo

Bilic'ten yine aynı senaryo

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftaya lider giren ancak son 3 maçta 7 puan kaybeden Beşiktaş geçen yılı tekrar etti.

Süper Lig’de 30. haftaya lider giren ancak son 3 maçta 7 puan kaybeden Beşiktaş geçen yılı tekrar etti. En son Nisan 2014’te üst üste 3 maçtan galibiyet çıkaramayan Slaven Bilic yine bu nedenle şampiyonluk ümitlerini yitirmişti. Benzer şekilde 7 puan bırakan Kartal yarışa havlu atmıştı.

İstikrar yakaladı

Slaven Bilic son dönemde Süper Lig’in en istikrarlı teknik direktörü olarak öne çıktı. Geçen sezon başında Beşiktaş’ın başına geçen Hırvat çalıştırıcı, bu süreçte görevini kaybetmeyen tek isim oldu. Bilic 692 gündür görevinin başında kalırken 66 lig maçına çıktı. 46 yaşındaki teknik adam son 2 karşılaşmaya da çıkması halinde toplamda 68 maça ulaşacak ve son 15 yılda Lucescu ile beraber en istikrarlı isim olacak.

Final düdüğü!

Kartal’ın, Torku Konya’ya yenilerek şampiyonluk yarışına havlu atması, Slaven Bilic’in ülkesi  Hırvatistan’da da gündeme geldi. Hırvat medyası, Bilic’in aldığı ağır yarayı ve veda sinyali vermesini başlıklarına taşıdı. 24sata.hr sitesi, “Bilic şampiyonluğu kaybetti ve gelecek sezon şans bulmayacağını kendi söyledi” ifadelerine yer verdi. Index.hr, “Beşiktaş kornerden inanılmaz bir gol yedi, şampiyonluğa veda etti. Bilic’e şans yok” yorumunu yaparken, Portaloko sitesinde ise “Beşiktaş ve Bilic için final düdüğü çaldı” başlığı yer aldı.