Bruma için harekete geçtiler

Bruma için harekete geçtiler

Sporting Lizbon, iki sene önce 10 milyon euroya Galatasaray'a sattığı Bruma'yı tekrar almak için harekete geçti.

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma'nın yeni adresi belli olmak üzere. Portekiz'in Abola gazetesinde bugün kapaktan yayınlanan habere göre 21 yaşındaki futbolcunun eski kulübü Sporting Lizbon sarı-kırmızılı oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.
 
Takımın başına Jorge Jesus'un geçmesinin ardından transfer harekatına girişen yeşil-beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak oynayan ve sezon sonunda ayrılan Manchester Unitedlı Nani'nin yerine Bruma'yı düşündüğü belirtildi.
 
Dönmeye sıcak bakıyor
Sporting Başkanı Bruno de Carvalho'nun bu transfer harekatını bizzat yürüttüğü, şimdiden oyuncuyu geri almanın maddi koşullarının oluşturulmaya çalışıldığı ifade edildi. Bruma'nın da Jesus ile çalışmayı çok istediğini ilettiği öne sürüldü. Galatasaray Portekizli futbolcuyu iki sene önce 10 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı.  
 
Porto, Benfica engeli
O satışta oyuncunun kontratına özel bir madde koyduran Sporting Lizbon, oyuncunun ilk üç sene içerisinde Porto, Benfica ve Braga takımlarından bir tanesine transfer olmasını engellemişti.

Milliyet