Bu kulübe tam 130 milyon tl

Bu kulübe tam 130 milyon tl

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat’ın 11’e almadığı Van Persie, Sow, Volkan Şen ve Van der Wiel gibi isimlerin değeri tam 32.8 milyon Euro’yu (130.5 milyon TL) buldu

Alanya'da yedek soyunan yıldız oyuncuların değeri dudak uçuklattı

Yedek kulübesinde kaleci olarak 700 bin Euro değerindeki Ertuğrul Taşkıran, 7 milyon Euro'luk Robin van Persie, 6.5 milyon Euro'luk Volkan Şen, 5 milyon Euro'luk Van der Wiel, 11 milyon Euro'luk Moussa Sow, 2.5 milyon Euro'luk Salih Uçan, 100 bin Euro'luk genç oyuncu Yiğithan Güveli yer aldı. Sarı Kanarya'nın yedek kulübesinin değeri toplamda 32,8 milyon Euro (yaklaşık 130.5 milyon TL). Özellikle hücum oyuncuları olan Sow, Van Persie ve Volkan Şen'in kulübede olması dikkat çeken başka bir detaydı.

BİR TAKIM DA TRİBÜNE ÇIKTI
Kupadaki Kayseri deplasmanında olduğu gibi Alanya deplasmanına da tam kadro gelen sarı-lacivertli takımda teknik heyet, sakat olan kaptan Volkan Demirel ve Simon Kjaer dahil tüm oyuncuları bu deplasmana getirdi. Futbolculardan 18'i maç kadrosunda yer alırken, önemli isimler kadronun dışında kaldı ve mücadeleyi tribünden izlemek zorunda kaldı.

Sabah