Burak Yılmaz'a protesto !

Burak Yılmaz'a protesto !

Sarı-kırmızılılar, Burak Yılmaz’ı hem yuhaladı, hem de ıslıkladı. Golcü ise ellerini havaya kaldırarak karşılık verdi. Oyuncuya destek veren grupla protestocular arasında ise gerginlik yaşandı.

Galatasaray taraftarı dün Burak Yılmaz’a büyük tepki gösterdi, herkes buna şaşırdı. Sakatlığı nedeniyle henüz hazır olamayan, Mustafa Denizli’nin “İyileşti ancak fizik kondisyon olarak yüzde 100 hazır değil” dediği Burak, sarı-kırmızılılar tarafından hedef adam haline getirildi.

Golcü için her şey 59. dakikada başladı. Bu dakikada Burak, Sneijder’e bir pas vermek istedi. Ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine Galatasaray tribünleri bunu ıslık ve yuhlarla protesto etti. Burak da alkış yaparak bu duruma karşılık verdi.

Manidar tweet

62. dakikada bu kez kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Yılmaz gol yapamayınca bu kez tribünlerden daha fazla tepki geldi. Tribünlerin bu şekilde yuhalamasına şaşıran Burak yine ellerini havaya kaldırarak alkışlamayı sürdürdü.

Galatasaray tribünlerinde yer alan diğer grup ise “Burak Yılmaz” diye tempo tuttunca gerginlik yaşandı. Kulübün, “Aşkla tribüne gelen, her şart altında takımını alkışlayan vefakâr her bir Galatasaray taraftarına şükranlarımızı sunarız” tweeti ise manidardı.

Burak Yılmaz, penaltıyı attıktan sonra armasını göstererek saha kenarına koştu.