Bursa'da transfer çalışmaları

Bursa'da transfer çalışmaları

Şampiyonlar Ligi'ni garantileyen Bursa'da transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içinde sürüyor.

Şampiyonlar Ligi'ni garantileyen Bursaspor'da bir yandan Süper Lig şampiyonluğu hesapları yapılırken, diğer yandan da transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içinde sürüyor.

Sezon başında gerçekleşen kongre nedeniyle transferde hızlı davranamayan yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, lig bitermez bitmez listesinde bulunan futbolcularla anlaşma sağlayarak yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyor.

Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinden şampiyonluk iddiasını sürdüren Bursaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Ligin bitimine 2 hafta kala, başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam'ın takıma katmayı düşündüğü isimler ile görüşmeleri hızlandırdığı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları halinde takıma takviyeler yapılacağını açıklayan başarılı teknik adam, sezon içersinde yaptığı görüşmeler doğrultusunda beklemelirini istediği futbolculara haber göndermeye başladı.

BREZİLYALI AZEVEDO DA LİSTEDE

Bu yıl yakalanan başarıda büyük pay sahibi olan futbolcuların bir çoğuyla yola devam etme kararı alan Ertuğrul Sağlam, alacağı yabancı futbolcularla da takıma Şampiyonlar Ligi takviyesi yapacak. Savunmanın solu, orta saha ve forvet mevkiilerine oyuncu düşünen Sağlam, geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katmayı çok istediği ancak yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçilen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Marcio Gonzaga de Azevedo ile İskoçya Premier Ligi Hibernian takımında forma giyen 25 yaşındaki Benji'yi de listesine aldığı öğrenildi. Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ın Arjantin'de ismini sır gibi sakladığı bir futbolcuyla gröüşmeyi sürdürdüğü ve bu futbolcunun alınması konusunda ısrarcı olduğu da edinilen bilgiler arasında.

TURGUT VE ÇAĞLAR EKİBE KATILACAK

Genç yeteneklere önem veren ve Ozan İpek'i Bank Asya 1. Ligi'nden, Süper Lig'e kazandırarak yıldızının parlamasında önemli rol oynayan başarılı çalıştırıcının, Samsunspor'un isminden söz ettiren golcü futbolcusu Turgut Doğan Şahin ile görüştüğü öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan bir diğer futbolcu ise ligden düşmesi kesinleşen Denizlispor'un savunma oyuncusu Çağlar Birinci.

ZAPOTOCNY KALACAK

Bonservisi Beşiktaş'ta bulunan ve Bursaspor'a kiralık olarak gelen Çek stoper Zapotocny'nin de maaliyeti karşılanarak önümüzdeki sezon için de anlaşma sağlanacağı öğrenildi. Bu sezon yeşil beyazlı formayla kritik maçlarda başarı gösteren tecrübeli savunma oyuncusunun 1.2 milyon Dolar'lık yıllık maaliyetini karşılama kararını alan yönetim, Beşiktaş'a bu oyuncuyla ilgili haber göndermeye hazırlanıyor.

Hürriyet