Caner tamam, Eto'o yolda

Caner tamam, Eto'o yolda

Beşiktaş, Caner Erkin ve Inter’le masaya oturarak, milli sol bekin 1 yıllığına kiralanması için her konuda anlaşma sağladı. Kartal, Eto’o ile de el sıkıştı.

Beşiktaş Yönetimi transferde artık son güne girilirken stoper, sol bek, forvet ve orta saha bölgesine takviye için önemli adımlar attı.
 
Siyah-beyazlılar ilk olarak bir süredir görüşme halinde olduğu Caner Erkin’le pazarlık masasına oturdu. Yapılan görüşmeler sonunda kiralık olarak düşünülen milli sol bek ve kulübü Inter’le her konuda anlaşma sağlandı. Caner bugün kendisini 1 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.
Teknik Direktör Şenol Güneş’in mutlaka alınması yönünde rapor verdiği Caner’in işini büyük ölçüde bitiren Beşiktaş, tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralayacak. Siyah-beyazlılar başarılı bir performans ortaya koyması halinde 1 milyon euro ödeyerek milli futbolcunun bonservisini Inter’den alabilecek.
 
Transferde sürpriz üzerine sürpriz yapan Beşiktaş Yönetimi, dün Eto’o’nun menajerleriyle bir kez daha bir araya geldi. Kamerunlu oyuncunun, Beşiktaş’a gelmeyi çok istemesi nedeniyle, bu oyuncu için kıran kırana pazarlıklar içerisine giren siyah-beyazlı yönetim, Ömer Şişmanoğlu’nu da takasta kullanmayı düşünüyor.

Dün gece büyük bir gizlilik içerisinde yürütülülen Eto’o transferinde, önemli bir mesafe kat eden Beşiktaş Yönetimi, pazarlıkların sürmesi nedeniyle, görüşmeleri bugüne bıraktı. Eto’o ile anlaşan fakat Antalyaspor Yönetimi ile henüz anlaşamayan Beşiktaş Yönetimi, bugün son bir kez daha kırmızı-beyazlı yönetimle Eto’o transferine nokta koymak için masaya oturacak.

Milliyet