City taraftarı Denayer'i istiyor

City taraftarı Denayer'i istiyor

Jason Denayer, Manchester City'de bir anda aranan isim oldu.

Kompany ve Otamendi olmak üzere iki stoperi de sakatlanan Manchester City'de taraftar, Galatasaray'da forma giyen oyuncu için sosyal medyaya akın etti.

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jason Denayer, bonservisini elinde bulunduran kulübü Manchester City'de bir anda aranan isim haline geldi. İngiliz ekibinde savunmanın kaleleri son dönemde bir bir düştü. Kaptan Vincent Kompany ve Nicolas Otamendi olmak üzere iki stoper de, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

Manchester City'nin Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmada hem Belçikalı Kompany hem de Arjantinli Otamendi sakatlanarak kenara geldi. Kompany'nin en az bir ay sahalardan uzak kalacağı, tedavisine başlanan Otamendi'nin ise hafta sonunda oynanacak Manchester United maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ancak oynamasının zor göründüğü bildirildi.
 
Gelişmelerin ardından City'li taraftarlar sosyal medyada Denayer'i konuştu. Yönetimden oyuncunun mutlaka geri alınması ve bir başka takıma verilmeyerek gelecek sezon Manchester City forması giymesi istendi.

Denayer için twitter'daki yorumlardan bazıları şöyle:  
 
EtihadsDad:
"Jason Denayer'in gelecek sezonunu görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum"
 
bpramod21: 
"Jason Denayer'i geri getirin" 
 
ManCityFans_USA: 
"Seni özlüyoruz Denayer"
 
thomasischill:
"Jason Denayer'i tekrar geri çağırmamız gerekiyor" 
 
mualumnus:
"Denayer'i gelecek sezon City'nin ilk 11'inde görürsek şaşırmam"
 
Satrianu:
"Lütfen Jason Denayer'i geri getirin"
 
sergilogy:
"Ne halt etmeye Denayer'i kiraladık ki?"
 
EastDevonBlue:
"Denayer'i tekrar kiralamayacaktık"

Milliyet