Diego kendini buldu !

Diego kendini buldu !

Brezilyalı 10 numara, göreve geldiği günden beri yaptığı konuşmalarla kendisini motive eden Portekizli hocanın yüzünü kara çıkarmıyor.

Guimares ile oynanan hazırlık maçında sergilediği futbolla yıldızlaşan Diego Ribas’ın yükselen formunda en büyük pay sahibi teknik direktör Vitor Pereira.

Göreve geldiği günden itibaren Brezilyalı futbolcuyla yakından ilgilenen, Portekizli hoca, “Seni Porto günlerinden beri biliyorum ve izliyorum. Yeneteklerini çok beğeniyorum. Senin sahada olabilmen için elimden geleni yapacağım. Sen de bana yardımcı olacaksın ve çok iyi çalışacaksın. Senden çok şey isteyeceğim” diyerek oyuncusunu motive ediyor.

SORUMLULUK ALIYOR!

Pereira’nın joker olarak kadroda düşündüğü Diego’ya, “Çok yönlü bir oyuncusun. Forvette, ön liberoda, forvet arkasında ve kanatlarda neler yapabileceğini biliyorum. Belki de kariyerinde en fazla çalışacağın dönem olacak. Aklını sadece futbola ver, yeteneklerini sergile ve çalış. Senden tek istediğim bunlar” dedi. Hocasından aldığı moral destekle özgüveni yerine gelen Brezilyalı 10 numara ise, sahada daha özgüveni yüksek ve daha çok sorumluluk alan bir performans sergiledi, formuyla da teknik heyetin beğenisini kazandı.

AMK Gazetesi