Eskişehirspor'da tek hedef 4'te 4

Eskişehirspor'da tek hedef 4'te 4

Sezgin Coşkun, iç sahada yapacakları 4 maçı da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor'un kaptanı Sezgin Coşkun, Spor Toto Süper Lig'de kalma hedefinde iç sahada yapacakları 4 maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Deneyimli savunma oyuncusu, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol  Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu bir  dönemden geçtiklerini ifade etti.
 
Ligde telafisi olmayan maçlara çıkacakları dönemin başladığını  vurgulayan Sezgin, şöyle konuştu:
 
"Durumumuza baktığımız zaman, her maçı final havasında oynuyoruz. Bu  da üzerimizde stres ve sıkıntı yapıyor. Maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz  kazanmak için bir şeyler yapıyoruz. Tabii bir de kaybetmeme korkusu var. Bunlar  istediğimiz oyunu sergilemekte sıkıntı çıkarıyor. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı  var. İçeride 4 maç oynayacağız. Ligde kalma umudumuzun artması için bu maçlarda  4'te 4 yapmamız lazım. Her şey elimizde. Takım olarak da bunun bilincindeyiz.  Bunun için çabalıyoruz, düşünüyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde devam  ediyoruz."
 
"Daha hiçbir şey bitmiş değil"
 
Saha içindeki mücadelenin yanı sıra saha dışında şehir ve taraftarın  da kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Sezgin, şunları söyledi:
 
"Bu sinerjiyi birlikte oluşturmamız lazım, çünkü çok önemli haftalara  giriyoruz. Çok önemli maçlar oynayacağız. Bu maçlar kaderimizi belirleyecek  artık. Daha hiçbir şey bitmiş değil her şey elimizde. Bunlardan iyi sonuç alırsak  inşallah ligde kalacağız. Buna biz inanıyoruz, gerçekleştireceğimize de  inanıyoruz. Dediğim gibi sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Bu sıkıntıyı hep  birlikte aşacağız. Umarım bunu Galatasaray maçı ile başlatıp daha sonraki  ihtiyacımız olan maçlarda da galibiyetleri alacağız inşallah. Eğer birlik  beraberlik içerisinde olmazsak, tek taraflı bu iş olmaz.  Hep birlikte olmamız  lazım."