Eto'o için Başkan devrede !

Eto'o için Başkan devrede !

Beşiktaş, hafta içinde Eto'o transferine nokta koymayı planlıyor.

Mario Gomez’in geri dönmeyeceğini açıklamasından sonra yeni bir golcü için yoğun mesai harcayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, önümüzdeki günlerde Eto’o transferi için Antalyaspor Yönetimi ve Kamerunlu oyuncunun menajerleriyle masaya oturacak. Bugüne kadar, Akdeniz ekibiyle hiçbir resmi temasta bulunmayan siyah - beyazlı yönetim, ilk resmi girişimini birkaç gün içerisinde yapacak.
 
Menajerler aracılığıyla, Eto’o’nun, Beşiktaş’ta oynama isteğini öğrenen siyah - beyazlı kulüp, ilk somut adımını yarın atacak. Beşiktaş’ın, Avusturya kampında bulunan ve bugün İstanbul’a dönmesi beklenen Başkan Fikret Orman, ilk iş olarak Eto’o transferini bitirmeye çalışacak.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğiyle iki golcü alacak olan siyah - beyazlı yönetim, Eto’o ile yapılacak görüşmenin yanı sıra, Adebayor ve Eren Derdiyok için de bazı temaslarda bulunacak. Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu ile yollarını ayırarak forvette yeni bir yapılanma içerisine girmeyi planlayan Beşiktaş, üç golcüsünün de Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilecek düzeyde olması için çaba sarf ediyor.
 
Süper Lig’i yakından tanıdıkları için aynı anda Eto’o ile Eren’i almak isteyen yönetim, Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu’nu, bu transferlerde takas olarak kullanmak istiyor. UEFA kriterleri nedeniyle yüksek bonservis bedelleri ödemekten kaçınan Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle adımlarını dikkatli atıyor.
 
‘Teklif yok’
 
Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o’nun Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. Eto’o’nun iki yıllık sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayan Terzioğlu, “Eto’o için resmi teklif yok. Eto’o’nun kalmasını istiyoruz. Gitmek istiyorsa Antalyaspor’un menfaatleri doğrultusunda olabilir” diye konuştu.

Milliyet