Fabian Castillo geliyor

Fabian Castillo geliyor

Bombaları birbiri ardına patlatan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Bordo-mavili yönetim FC Dallas’ta forma giyen Kolombiyalı ile el sıkıştı. Müjdeyi veren Başkan Muharrem Usta, “Hepimizin istediği oyuncu yolda. Yolu biraz uzun ama geliyor” dedi. Karadeniz ekibi Ogenyi Onazi için de girişimlerini sürdürüyor.

Takım ve teknik heyet yeni sezonun sistemini oturturken, yönetim de boş durmuyor. Transferde hareketli günler geçiren bordo-mavili takımda yeni hedefin FC Dallas’tan Fabian Castillo ve Lazio’dan Ogenyi Onazi olduğu öğrenildi.

Yeniden yapılanma kapsamında şu ana kadar Luis İbanez ve Matus Bero ile el sıkışan, Sheidaev ve Jan Durica’yı da resmen kadrosuna katan Trabzonspor’da imzaların devam edeceği belirtildi. Karadeniz ekibi uzun süredir görüşme halinde olduğu Castillo ile Onazi ile de el sıkıştı.

Castillo için sıkı bir pazarlığa giren yönetimin hem oyuncu, hem de kulübüyle büyük oranda anlaşma sağladığı, Onazi transferinde de önemli yol aldığı kaydedildi. Bordo-mavililerin 2 oyuncuyu önümüzdeki günlerde açıklayacağı ifade edildi.

Öte yandan transfer çalışmalarıyla yakından ilgilenen Başkan Muharrem Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özellikle taraftarın kadroda görmeyi çok istediği Fabian Castillo’yu işaret ederek, “Hepimizin istediği oyuncumuz yolda. Yolu biraz uzun ama geliyor” ifadelerini kullandı.

6 sezondur ABD Majör Ligi takımlarından FC Dallas’ta forma giyen Castillo istikrarı ile göz doldurdu. Tecrübeli oyuncu 171 maçta 40 gol, 15 asistlik bir performans ortaya koydu.