Fatih Terim’den maç sonu itiraf geldi !

Fatih Terim’den maç sonu itiraf geldi !
Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği'ne deplasmanda 1-0 yenildikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, 1-0 kaybettikleri Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Terim, oynanan futboldan memnun olmadığını dile getiriken “Sadece maça iyi başlamadık değil, iyi de bitiremedik. Açıkçası hayal kırıklığına uğradığım maçlardan bir tanesi. Trabzon maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’ni tebrik eden Terim, “Gençlerbirliği bizim aksimize küme düşen takımın vermesi gereken reaksiyonu verdi ve 3 puanı aldı. Hem Ümit hocayı, hem de Gençlerbirliği’ni tebrik ediyorum” yorumunda bulundu.

Her şeye rağmen şampiyonluğun en önemli adayı olduklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Önemli ve ciddi bir avantaj kaybettik. Kredimizi yitirmiş olabiliriz ama şampiyonluğu değil. Geliyor, gidiyor işte liderlik. Olmasaydı iyiydi ancak ümit ederim artık mağlup olduktan sonra kendi içerimizde bu analizi yaparız ama umarım bu son olur. Bundan sonra çünkü kolay telafi edilemez.” şeklinde konuştu.

Terim sözlerini şu şekilde noktaladı; “Oyun olarak hatta buradan hiçbir şekilde galibiyetin dışında bir şey düşünmedim. Berabere bitebilirdi evet. Ona da bizimkiler müsaade etmedi. Var bu oyunun içerisinde. Puan kaybettik ama şampiyonluğu kaybetmedik. ”

Gençlerbirliği - Galatasaray: 1-0Gençlerbirliği - Galatasaray: 1-0