Fenerbahçe'de sakatlık şoku !

Fenerbahçe'de sakatlık şoku !

Fenerbahçe’nin yıldız Vesely, Karşıyaka deplasmanında sakatlandı.

Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Jan Vesely, Pınar Karşiıyaka deplasmanında kaybettikleri maçta sakatlandı. Üçüncü çeyrekte savunmada yaşanan bir pozisyonda sağ ayak bileğinden sakatlanan Çek yıldız, kenarda gördüğü tedaviye rağmen bir daha oyuna giremedi.
 
Fenerbahçe'den resmi açıklama: 'En az altı hafta...'
 
Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı resmi açıklamada yıldız oyuncunun 6 forma giyemiyeceğini açıkladı. İşte o açıklama;
 
'Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın 20 Mart Pazar günü Pınar Karşıyaka ile oynadığı maçta sakatlanan oyuncumuz Jan Vesely’nin yapılan ilk kontrollerinin ardından, sporcumuzun sağ ayak aşil tendonunda travmaya bağlı yaralanma tespit edilmiştir. Jan Vesely, en az altı hafta forma giyemeyecektir.
 
Jan Vesely’nin sağlık durumu ve tedavi programı, yapılacak detaylı kontrollerin ardından netleşecektir.' denildi.
 
 "Doktor sakıncalı buldu" 
 
Ayrıca Vesely'nin sakatlığı hakkında açıklama yapan başantrenör Zeljko Obradovic, ''Doktorun sakıncalı bulması üzerine maç içinde sakatlanan Jan Vesely kalan bölümde forma giyemedi'' ifadelerini kullandı.
 
Menajeri Alex Raskovic'ten açıklama
 
Oyuncunun menajeri Alex Raskovic, yaptığı açıklamada Vesely'nin durumunu bildirdi. Aşil tendonunda kopma olmayan, %20'ye yakın bir yırtık bulunan oyuncuya ameliyat şart değil. Fakat yıldız pivot yaklaşık olarak 6 hafta sahalardan uzak kalacak.