Fenerbahçe'de Simon Kjaer krizi

Fenerbahçe'de Simon Kjaer krizi

Başakşehir deplasmanında şampiyonluk umutlarını tüketen Fenerbahçe’de sinirler gerildi.

Simon Kjaer’in hem savunma hataları hem de Pereira ile anlaşmazlıkları tartışma çıkardı.

Fenerbahçe’de şampiyonluk ihtimallerinin tükenme noktasına gelmesi gerginliği artırdı. Başakşehir deplasmanındaki maça tutuk başlayan ve ikinci yarıda da arka arkaya gelen gollerle dağılan sarı-lacivertlilerde sinirler bir hayli gerildi.

Önce, Kjaer’in 21. dakikada hücuma çıkarken yaptığı pas hatası Vitor Pereira’yı çıldırıttı. Hemen oyuncusuna sert uyarılar veren Pereira, oldukça sinirli bir haldeydi. Hocasının tavrına tepki gösteren Kjaer ikinci devrede ise benzer şekilde öfkelendi.

65. dakikada kornerde beraberlik ararken kontradan 2. golü yiyen Fenerbahçe’de Kjaer yedek kulübesine doğru geldi. Savunmada yapılan hataları hararetli bir şekilde anlatan Danimarkalı stoper, tepkisini dile getirdi.

Buna kızan Pereira, Ozan’ı yanına çağırdı. Kjaer de apar topar kenara gelmesiyle kulübeye değil direkt soyunma odasına gitti. Kjaer’in tepkisi akıllara Caner Erkin ve Van Persie sıkıntılarını getirdi. Sezon başında Van Persie ve daha sonra Caner ile tartışan Pereira, bu sefer de Kjaer ile karşı karşıya geldi.

Milliyet