Fernandao atmaya devam ediyor

Fernandao atmaya devam ediyor

Fernandao, bu hafta da ‘duble’ yaptı. Eskişehir’de tek golü penaltıdan ağlara yollayan Brezilyalı yıldız, bu kez beyaz noktadan 2 gol buldu,

Sezon başında Bursaspor’dan transfer edilen Fernandao, başarılı performansıyla parmak ısırtıyor. Sambacı ligin ilk yarısını 6 golle tamamlamıştı. Tecrübeli forvet devre arası daha çok çalıştı, ikinci yarıya bomba gibi girdi. Fenerbahçe geçen hafta Eskişehirspor deplasmanındaydı. Buz gibi havayı ısıtan ve takımına 3 puanı getiren isim Fernandao olmuştu. 2 gol atan 28 yaşındaki oyuncu sayesinde sarı-lacivertliler kritik bir deplasmandan kayıpsız döndü. Bu gollerden biri penaltıdan gelmişti.

“ÇOK MUTLUYUM”

Fernandao dün de ilk 11’deydi. Başarılı futbolcu, Çaykur Rizespor’un ipini ilk yarıda çekti. Beyaz noktaya iki kez gelen Fernandao, her iki vuruşunda da topu ağlara gönderdi ve tribünleri coşturdu. 18 lig maçında 10 gole ulaşan Brezilyalı yıldız, 73. dakikada yerini Robin van Persie’ye bıraktı. Karşılaşma sonrası açıklamalar yapan golcü futbolcu, “Şampiyon olmak istiyorsa evimizde oynadığımız bütün maçları kazanmamız gerek. iyi oynamasak da 3 puan aldığımız için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

AMK Gazetesi