Fernandao ile Şener'e sitem etti

Fernandao ile Şener'e sitem etti

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı,Fenerbahçe'ye transfer olan Fernandao ile Şener hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonda yepyeni ve kaliteli bir kadroyla yola çıkan Bursaspor'da Başkan Recep Bölükbaşı gelecekten hayli umutlu. Yeşil-Beyazlılar'ın patronu, camiaya umut dolu açıklamalar yaptı.

İşte Bölükbaşı'nın sözleri:

SÖZLERİNİ TUTMADILAR

Özellikle Almanya kampında Volkan Şen ve Bakambu'nun gideceğini hiç hesaba katmamıştık. Onlar da gidince transferde daha değişik bir politika izledik. Ertuğrul Sağlam ile anlaştığımızda biz zaten yine eski günlerimize döneceğimiz gücü gördük. Üç sene takımın başındayım. Tabii ki bu sene hedefimiz Avrupa. Ama bu 3 sene içinde şampiyon da olacağız. Çünkü takımıma ve teknik heyetime çok güveniyorum. Biz belki de hiç bir takımın yapamadığını başarıp, kâr ederek transfer yaptık. Fernandao ve Şener bana söz vermişlerdi ama gittiler. 

HERKES BİZİ KONUŞACAK

Bursaspor büyük kulüp. Kimse üstünde değil. 3 hafta kötü geçti. Milli takıma 12 futbolcu gönderdik. Statta Fener marşı çalınmasına gelince... Stat bize teslim edilmedi. Teknik açıdan bir yanlış olmuş. Yine de gerekeni yaptık. Biz ilk 3 haftayı unutup bu hafta itibariyle yeniden başlamak istiyoruz. Aynı masada yemek yemeyen futbolcularımız sahaya çıktı. Bu sonuçlar normal. Birkaç haftaya kadar toparlanıp herkesi kıskandıran bir takım olacağız.