Fernando Muslera'ya dev talip !

Fernando Muslera'ya dev talip !

Manchester United, Fernando Muslera için 15 milyon Euro’luk süper bir teklif yaptı.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’da ibre yeniden Fernando Muslera’ya döndü. ManU, Galatasaray yönetiminin kapısını 15 milyon Euro gibi cazip bir teklifle çalacak.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 54 gol yemekten kurtulamayan Uruguaylı kaleci, İngiltere’de forma giymeye sıcak bakıyor. Dört sezondur Galatasaray formasını başarıyla taşıyan Fernando Muslera, son günlerde artan terör olaylarından dolayı da rahatsız olduğunu dile getirdi. 2018’de kontratı bitecek Muslera, ManU’ya transfer olarak Galatasaray’ın mali yapısını düşünüyor. UEFA ile krizle boğuşan yönetim, 15 milyon Euro gibi bir ücretin kulübe katkı sağlayacağını göz önüne alacak.

BU SEZON BEKLENTİLERİN ALTINDA

Fernando Muslera’nın kalesini koruduğu Galatasaray, ligin en golcü 2. takımı ancak çoğu zaman skoru koruyamadığı için kayıplar yaşıyor. ‘3 gol istatistiği’ de bunu doğruluyor. Aslan, ligde üç gol attığı maçların 4’ünü kazanamadı. Ligde 7 kez maçı 3 golle bitiren Galatasaray, Bursaspor, Akhisar Belediyespor ve Medicana Sivasspor’u yenebildi, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Medipol Başakşehir’e takıldı.

AMK Gazetesi