Galatasaray deplasmanlarda kayıp

Galatasaray deplasmanlarda kayıp

Galatasaray'ın, son dönemdeki deplasman performansı beklentilerin çok altında kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de istikrarsız bir grafik çizerek zirve yarışının gerisinde kalan Galatasaray'ın, son dönemdeki deplasman performansı beklentilerin çok altında kaldı.

Kayserispor'a karşı rakip sahada yarın ilk yarının son maçına çıkacak  olan sarı-kırmızılı takımın, geride kalan 4 deplasman maçından galibiyet  çıkaramaması dikkati çekti.
 
Son deplasman galibiyetini 7. haftada Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek  elde eden Galatasaray, ardından rakip sahada Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinin  de yer aldığı 4 müsabakaya çıkarken, hiç galip gelemedi.
 
Son 4 maçta 10 puan bıraktı
 
Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş'ın 9, ikinci sıradaki  Fenerbahçe'nin ise 8 puan gerisinde yer alan Galatasaray'ın, son 4 deplasman  karşılaşmasındaki puan kaybı 10 oldu.
 
Ligin 7. haftası sonunda 14 puanla, lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde  yer alan sarı-kırmızılılar, deplasman müsabakalarında üst üste yaşadığı kayıplar  ile zirvenin 9 puan gerisine düştü.
 
Galatasaray, 7. haftada Medipol Başakşehir'e karşı alınan 2-0'lık  deplasman galibiyetinin ardından oynadığı 4 deplasman maçında 2 kez rakiplerine  yenildi, 2 kez de beraberliğe razı oldu.
 
 Sarı-kırmızılı takımın son 4 deplasman karşılaşmasında aldığı sonuçlar  şöyle: 
 
Hafta Rakip Skor
 
9. Fenerbahçe 1 - 1
 
11. Çaykur Rizespor 3 - 4
 
13. Kasımpaşa 2 - 2
 
15 Beşiktaş 1 - 2