Galatasaray Enes Ünal'ı getiriyor !

Galatasaray Enes Ünal'ı getiriyor !
Güncelleme:

Villarreal'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Enes Ünal, Galatasaray'ın takibine takıldı.

Gelecek oyunculara kaynak yaratmak isteyen G.Saray yönetimi, takımda bekleneni veremeyen ve küskün olan isimlerle de vedalaşmaya hazırlanıyor.  Tank Çamdal, Ryan Donk, Koray Günter, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin gibi isimlere teklif geldiği gibi değerlendirilecek. 

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, takımın maddi durumunu düzeltmek için büyük çaba harcadıklarını söyledi. Başarının finansal güçle gelebileceğini belirten Özbek, "G.Saray'a hizmet etmek büyük onur. Aileler zor zamanda birbirlerinin yanında olur. 2.5 sene zarfında aldığımız bayrağı daha yukarı taşımak adına ben ve yönetim kurulu elinden gelen her şeyi yaptı. G.Saray'ın fınansal borçlarını temizlemek adına mesafe aldık" dedi. 

YAŞ ORTALAMASI

Transfer listesine giren yerli olası transferiyle birlikte takımdaki zeyini arttırmayı hedefleyen yönetim, yaş ortalamasını da düşürecek. 27.7 olan takım ortalamasını daha da aşağıya çekmeye çalışan san-kırmızılılar, bunu da yerli isimlerle başaracak. Böylece hem milli takıma katkı sağlanacak hem de rekabet seviyesi artacak.

CENGİZ ÜNDER KİRALIK

Takımda rotasyon açısından fazla alternatifi bulunmayan G.Saray, ara transfer döneminde gaza basacak. Ancak gelecek yıllarda yabancı sınırının azalma ihtimalini de göz önünde bulunduran sankırmızıh yönetim, yerli futbolculara yönelme karan aldı. Listede ise 5 genç isim bulunuyor. Öncelik sezon başında Roma'ya giden Cengiz Ünder'in kiralanması yönünde. İtalya'da 9 haftada 5 maçta 172 dakika oynayan Cengiz'e oynama sözü verilecek. 

ENES ÜNAL'A YAKIN TAKİP

Böylece sol kanattaki çıkmaz son bulacak. Listedeki diğer isim ise uzun süredir Tudor'un ve G.Saray yönetiminin takibinde olan Alanya'nın yıldızı Emre Akbaba. Başardı futbolcunun gelişimini yalandan takip eden yönetim, resmi teklifte bulunacak.

Gomis'e alternatif arayışları içinde Villarreal'de oynayan Enes Ünal'ın kiralanması da gündemde. G.Birliği'nin yddızı Ahmet Oğuz ve Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan da listedeki isimler. Bu 5 yıldızdan en az 2'si alınacak.

Açık Mert Korkusuz