Galatasaray yönetimi seremoniye çıkmıyor !

Galatasaray yönetimi seremoniye çıkmıyor !

Galatasaray'ın 20. şampiyonluk ve 4. yıldız kutlaması TT Arena'da coşkuyla gerçekleşirken, sarı-kırmızılı yönetim seremoniye katılmama kararı aldı.

Galatasaray'ın 20. şampiyonluk ve 4. yıldız kutlaması Türk Telekom Arena'da gerçekleşiyor. Kutlamaya sarı-kırmızılı futbolcular üstü açık otobüs ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'ya kadar geldiler.

Galatasaraylı futbolcular yol boyunca futbolculara eşlik ederken coşku kilometrelerce sürdü. Galatasaraylı taraftarlar kombine hakkı olanlar dışında 12 bin bileti kapış kapış alarak şampiyonluk coşkusuna katıldı.

Yönetimden şaşırtan karar

Galatasaraylı futbolcular coşku ile stada girerken yönetimin şampiyonluk kutlamasında seremoniye katılmayacağı açıklandı. Başkan Dursun Özbek'in kararı ile yönetim kutlamada sahneye çıkmaz iken, bu kararı alan Dursun Özbek, "Şampiyonlukta en büyük emek ve pay futbolcular ile teknik heyetin. Biz yöneticiler olarak rol çalmayacağız ve onların coşkusunu izleyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Galatasaray takımı TT Arena'da

Galatasaray Futbol Takımı'nı taşıyan üstü açık otobüs şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya geldi. Takımı stat girişinde yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar coşkuyla karşıladı. Meşaleler yakan taraftarlar, "Şampiyon Galatasaray" tezahüratları yaptı.