Galatasaray'da flaş gelişme ! Niasse...

Galatasaray'da flaş gelişme ! Niasse...

Galatasaray, Oumar Niasse'ın sarı-kırmızılı takıma gelmek istediği yolundaki sözlerine şüpheyle yaklaştı.

Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş’a gol atmasının ardından Cim-Bom’a gelmek istediğini söyleyen Oumar Niasse’ın konuşmasının Ruslar tarafından yaptırıldığına inanıyor. Yönetim bu sözleri, Lokomotiv Moskova’nın ‘pazarlama stratejisi’ olarak düşünüyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a bir gol atan, bunun ardından da “Galatasaray’da oynamak istiyorum” açıklaması yapan Oumar Niasse’nin sözleri, sarı-kırmızılı cephede şüpheyle karşılandı. Cim-Bom, bunun Ruslar tarafından gerçekleştirilen bir “transfer stratejisi” olduğuna inanıyor.

Geçen sezonun başında Rusya’ya transfer olan Niasse için Hamza Hamzaoğlu’nun isteğiyle transfer döneminde girişimde bulunan Galatasaray Yönetimi’nin istediği olmamıştı. Lokomotiv Moskova ile masaya oturan ve 1.2 milyon euroya bir yıllığına kiralama konusunda prensipte anlaşan sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonu olarak da 3.5 milyon euroyu kabul etmişti.

Ancak o dönemdeki medya ve taraftar baskısı, Niasse transferine engel oldu. Galatasaray Yönetimi işi ağırdan aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu son ana kadar transferi bekledi. Bunun sonrasında Cim-Bom tam almak için gittiğinde bu kez Rus ekibinin yönetimi çark etti, sadece 6 milyon euroya gönderebileceklerini iletti. Bu da sarı-kırmızılıların işine gelmedi ve transfer gerçekleşmedi.

Ocak ayında zor

Niasse’ın önceki gün yaptığı açıklamalara bu nedenle mesafeli davranan Galatasaray Yönetimi, “Bu mesaj futbolcunun mu yoksa kulübünün mü?” diyerek olaya mesafeli yaklaşıyor. Geçen sezonu vasat geçiren, ancak bu yıl golleriyle öne çıkan oyuncunun fiyatının daha da yükseltileceğine inanan sarı-kırmızılılar, Rusların bu şekilde piyasa yaptığını düşünüyor ve “Bu transferin ocak ayında gerçekleşmesi çok zor” mesajını veriyor.

Milliyet