Galatasaray'da operasyon başlıyor

Galatasaray'da operasyon başlıyor

Galatasaray'da yeni başkanın seçilmesi, ardından gelen şampiyonluk ve Türkiye Kupası zaferi sonrası heyecanlı bir hafta start alıyor.

Dursun Özbek başkanlığındaki yeni yönetim çarşamba günü mazbatasını alacak. Futbol Cüneyt Tanman'a, basketbol Can Topsakal'a, voleybol ise Ali Yüce'ye emanet edilecek.

Şampiyonlar Ligi finali için Berlin'e giden Hamza Hamzaoğlu İstanbul'a döndü. Bu hafta kendisiyle üç yıllık sözleşme imzalanacak.  Deneyimli teknik adam, 3 yıllık imzalanacak zamlı kontrat ile birlikte senelik 1 milyon 500 bin dolara çalışacak.

Scout ekibi her mevkiden alternatif oyuncu listesini Hamzaoğlu'na sundu. Hamza Hoca, Dursun Özbek-Cüneyt Tanman ikilisi ile bir araya gelecek. Yeni sezon transfer bütçesi belirlenecek ve hangi bölgelere takviye olacağına karar verilecek.

Akhisar'la sözleşmesi sona eren, G.Saray'a da 'Evet' diyen Bilal Kısa'nın transferi 2 yıllık imzayla resmiyet kazanacak.

Hamza Hamzaoğlu, sözleşmesi bitenlerden sadece Sabri'nin kalması yönünde rapor verdi. Sinan Bolat, Aydın, Gökhan Zan, Eboue ve Pandev'e veda edilecek.

Eski başkan Yarsuvat'ın 4. yıldız için söz verdiği 3 milyon dolarlık prim bu hafta futbolcu ve teknik heyetin hesaplarına yatırılacak.

Sabah