Galatasaray'da sıcak saatler !

Galatasaray'da sıcak saatler !

Galatasaray'da Dursun Özbek tarafından tarihi bir toplantı gerçekleştirilecek.

Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa kupalarından men edilmesi gündemde olan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, 12 Şubat'ta UEFA ile yapılacak kader toplantısı öncesi kritik bir hamle yaptı. Özbek'in büyük önem verdiği toplantı öncesi şok bir gelişme yaşandı; Adnan Polat katılmayacağını bildirdi.

Finansal Galatasaray'da bugün tarihi bir toplantı gerçekleştirilecek.

Başkan Dursun Özbek tarafından TT Arena'da organize edilen toplantıya, hayatta olan tüm Galatasaray Kulübü başkanları Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun, Adnan Polat, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat davet edildi.

Eski başkanların yanı sıra, Galatasaray Kulübü'nde uzun süre yöneticilik yapan Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan ve Mehmet Helvacı da davet edilen isimler arasında yer aldı.

Başkan Dursun Özbek'in söz konusu toplantıda Finansal Fair Play konusunda UEFA ile yürütülen görüşmeler hakkında bilgi vereceği ve, "Gelin, kulübün sorunlarını birlikte çözelim" çağrısında bulunacağı öğrenildi.

 Bu arada Adnan Polat'ın saat 17.00'de TT Arena'da yapılacak toplantıya katılmayacağını Dursun Özbek'e bildirdiği öğrenildi.

Hürriyet