Galatasaray'da bir ayrılık daha! Morutan 2'nci lige...

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Morutan 2'nci lige...
Güncelleme:

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Olimpiu Morutan'ın yeni adresi 2'nci lig takımı oldu...

Geçtiğimiz sezon aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, İspanyol teknik adam Torrent'in yerine göreve getirdiği Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Yabancı oyuncu kontenjanında yer açmak için Marcao, Diagne, Mostafa Mohamed ile yollarını ayıran Cimbom ayrıca takım maliyetini düşürmek için Babel ve Sofiane Feghouli ile yola devam etmeme kararı almıştı.

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

Fredrik Midtsjö, Sérgio Oliveira, Léo Dubois ve Haris Seferovic transferleriyle kadrosunu güçlendiren Cimbom, geçen sezonun başında 3.5 milyon euro karşılığında Rumen ekibi Steaua Bükreş'ten kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ı gözden çıkardı.

Rumen yeteneğin menajeri Ioan Becali, Morutan'ı İtalya Serie B takımı Pisa'ya imza atmak üzere olduğunu açıklayarak "Olimpiu Morutan'ın durumunu çözmek için acilen İtalya'ya gidiyorum. Kesin bir transfer değil, kiralık olacak. İşler neredeyse sona geldi. Umarım son düzlükte sorun olmaz. Onun sürekli oynaması çok önemli. İtalya'ya gidiyorum ve umarım belgeleri mümkün olduğunca çabuk imzalayabiliriz. Çünkü oyuncunun sakinleşmesi ve nerede oynayacağını bilmesi gerekiyor." dedi.

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Galatasaray'a gelen Rumen oyuncu, Galatasaray'da 33 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol, 5 asist kaydetti.