Gökhan Töre'nin hedefi Galatasaray maçı

Gökhan Töre'nin hedefi Galatasaray maçı

Beşiktaşlı yıldız Gökhan Töre, Galatasaray ile oynanacak maçta forma giymek istiyor.

Almanya'da anjiyo olan Beşiktaşlı yıldız, Galatasaray ile 32. hafta oynanacak dev maçta formasına kavuşmanın planlarını yapıyor.

Tedavisine yoğun biçimde devam edilen siyah-beyazlı oyuncu 10 gün sonra koşulara başlayacak ve iki hafta boyunca fizyoterapist eşliğinde özel antrenmanlar yapacak. En iyi ihtimalle Nisan’ın son haftasında takımla çalışabilecek olan Gökhan Töre’nin, Galatasaray derbisine kadar hazır duruma gelmesi bekleniyor.

Sağ ayak bileğindeki damar tıkanıklığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde Almanya’da küçük bir operasyon geçiren Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre en iyi ihtimalle Nisan’ın son haftasında sahalara geri dönebilecek.

Kulüp doktorlarının tavsiyesi üzerine Almanya’da bir damar kliniğine giderek anjiyo olan Gökhan’ın yaklaşık 10 gün sonra koşulara başlaması bekleniyor. En iyi olasılıkla Süper Lig’de sezonun son üç maçına yetişecek olan Gökhan Töre kasığından anjiyo geçirmesi nedeniyle bu bölgenin zorlanmaması için koşulara kadar dinlenmek zorunda kalacak. Koşulara başlayacağı günden itibaren antrenman eksiğini giderebilmek için iki hafta fizyoterapistler eşliğinde çalışacak olan siyah-beyazlı futbolcu daha sonra takım idmanlarına dahil edilecek.

Gökhan Töre, Başkan Fikret Orman’ın geçtiğimiz günlerdeki, “Gökhan geri gelecek, formayı alacak” açıklamasından sonra takıma dönmek için ekstra çalışmalar da gerçekleştirecek. Evinde antrenör eşliğinde kuvvet çalışmaları yaptığı bilinen Töre, koşulara başlar başlamaz yine ekstra kuvvet programı uygulayacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş’ten formayı geri alabilmek için Quaresma, Olcay ve Kerim Frei ile rekabete girmek zorunda olan Gökhan Töre’nin, Galatasaray ile 32. hafta TT Arena’da oynanacak derbide sahada olmayı hedeflediği öğrenildi. Formasını çok özleyen başarılı futbolcunun en büyük hayalinin ise Vodafone Arena’da şampiyonluk kupasını kaldırmak olduğu ifade edildi.

Bu arada Töre’nin, sezon bittikten sonra tatilini kısa tutacağı ve geçen sezonun hazırlıklarına erken başlayacağı vurgulandı.

Milliyet