İşte Vitor Pereira'nın listesi

İşte Vitor Pereira'nın listesi

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira da istediği oyuncuları raporladı.

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira da istediği oyuncuları raporladı. Genelde Giuliano Terraneo’nun etkili olduğu süreçte Pereira, eski öğrencilerini listeye alarak transfer çalışmalarında aktif şekilde rol oynamaya başladı.

Yunanistan’da Olympiakos’da beraber çalıştığı iki oyuncusunu yeni takımında da görmek isteyen Portekizli antrenör, kadrodaki eksikleri kapatmaya çalışıyor.

Stoper olarak Alberto Botia’nın adı öne çıkarken, orta sahada da Luka Milivojevic’in ismi sivrildi. Pereira’nın özellikle Botia’yı Barcelona B takımından bu yana takip ettiği kaydedildi. Geçen sezon devre arasında geldiği görevde savunmada 26 yaşındaki stopere sıkça yer veren 46 yaşındaki antrenörün, benzer şekilde Milivojevic’i de düşündüğü aktarıldı. Özellikle oyunu çift yönlü oynaması ve henüz 24 yaşında olması nedeniyle Sırp oyuncunun istendiği ifade edildi.

Tek idman

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına tek idmanla devam etti. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın 1 saat 45 dakika sürdüğü, futbolcuların kondisyon ve pas çalışmalarının ardından 2 grup halinde maç yaptıkları aktarıldı.

Sarı-lacivertli ekipte, milli takımlara gittikleri için sezonu geç  kapatan, bu sebeple de tatile devam eden Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Şener Özbayraktar, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Michal Kadlec, Miroslav Stoch ve Simon Kjear idmanda yer almadı.

Çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’de takımın 3 forveti sık sık yan yana geldi, eğlenceli görüntüler yaşandı.