Jose Rodriguez resmen Mainz'da ! Açıklama...

Jose Rodriguez resmen Mainz'da ! Açıklama...

Bundesliga takımlarından Mainz 05, Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Jose Rodriguez'i kadrosuna dahil etti.

Mainz Kulübü, Galatasaray'dan Jose Rodriguez'i transfer ettiğini resmen açıkladı. Öte yandan Galatasaray Sportif AŞ. de Jose Rodriguez'in Alman ekibi Mainz'a transferinin gerçekleştiğini KAP'a bildirdi.

Alman kulübünden yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık  sözleşme imzalandığı bildirildi. Mainz 05 Sportif Direktörü Rouven Schröder, Rodriguez'in Real  Madrid'de çok iyi eğitim aldığını, orta sahada dikkat çekici teknik ve stratejik  özelliklere sahip olduğunu belirtti.
 
Schröder, Rodriguez'in gelişmeye açık bir oyuncu olduğunu da sözlerine  ekledi.
 
Jose Rodriguez ise Bundesliga'ya transferinden dolayı mutlu olduğunu  anlatarak, "Geçen sezon Mainz 05'in bazı maçlarını izledim. Takım hücum futbolu  oynuyor. Bu da bana çok uygun." ifadelerini kullandı.
 
Mainz 05'e transferinde teknik direktör Martin Schmidt ile yaptığı  görüşmenin etkili olduğunu belirten İspanyol futbolcu, yeni takımında futbolunu  geliştirmek istediğini kaydetti.
 
Galatasaray Sportif AŞ. de Jose Rodriguez'in Alman ekibi Mainz'a transferinin gerçekleştiğini KAP'a bildirdi.
 
Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP bildirimi şu şekilde:
 
"Profesyonel futbolcularımızdan Jose Rodriguez Martinez'in transferi konusunda  FSV Mainz 05 e.V (Mainz) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Mainz kulübü şirketimize 2.145.000 Euro net bonservis bedeli ödeyecektir.
 
31.07.2015 tarihinde Real Madrid ile imzalanan sözleşme gereğince şirketimiz ilgili transfer bedelinin %30'unu bu kulübe ödeyecektir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."