Josue için top Pereira'da

Josue için top Pereira'da

Menajerler Bursaspor'un elden çıkarmak istediği Portekizli orta saha Josue için Fenerbahçe'nin kapısını aşındırıyor.

10 numara arayan Fenerbahçe yönetimi, Portekizli’ye soğuk bakıyor. Bunun başlıca sebebi 25 yaşındaki futbolcunun disiplinsiz hareketleri. Yine de son sözü VItor PereIra söyleyecek.

BURSASPOR’DA Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takımda görmek istemediği futbolculardan Josue Pesqueira’nın adı F.Bahçe’yle birlikte anılmaya başlandı. 12 Aralık’ta bonservisi sarı-lacivertlilerde bulunan Miroslav Stoch’la birlikte kadro dışı bırakılan Portekizli oyuncu, Hamzaoğlu’nun göreve başlamasıyla affedilmiş ancak disiplinsiz davranışlarını sürdürmesi nedeniyle ‘gönderilecekler’ listesine ismini yeniden ekletmişti.

TAM da F.Bahçe’nin ‘10 numara’ aradığı dönemde yaşanan bu gelişme üzerine yetenekli orta sahanın sarı-lacivertli takıma transfer olma ihtimali doğdu. Menajerler, bonservisi Porto’da bulunan oyuncuyu sarı-lacivertlilere önerirken, bu teklifi değerlendirmeye alan yönetim Josue cephesinden zaman istedi.

DİKİŞ TUTTURAMADI

25 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerin ofansif orta sahada aradığı tüm saha içi özelliklerine sahip olsa da idarecilerin kafasındaki en büyük soru işareti futbolcunun Bursa’daki disiplinsiz davranışları. Porto geçmişi olsa da burada bir türlü dikiş tutturamaması ve sürekli olarak başka takımlara kiralık olarak gönderilmesi Josue için ‘Büyük takım topçusu değil’ yorumlarına da neden olurken son karar için top teknik heyete atıldı.

TEKNİK direktör Vitor Pereira’yı durumdan haberdar eden yönetim, başarılı teknik adamdan vatandaşını en ince ayrıntısına kadar mercek altına almasını isterken, kendilerine olumlu bir rapor gelmesi halinde hem futbolcu hem Bursa’yla temasa geçecekleri ve transferi en kısa sürede bitirecekleri öğrenildi.