Kayseri, Antalyaspor'a hazırlanıyor

Kayseri, Antalyaspor'a hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Antalyaspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Ligin 11. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
 
Kulüp tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde düz koşunun ardından ısınma hareketleri yapan futbolcular, daha sonra topla birlikte çalışarak maçın hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan kulüp tesislerine gelerek takımın antrenmanını izleyen Kayserisporlu taraftarlar, teknik direktör Tolunay Kafkas ile görüşerek takımdan isteklerini dile getirdi.
 
KAFKAS: "BİZ ÇİĞ SÜT EMMİŞ ADAM DEĞİLİZ"
Son oynanan Çaykur Rizespor maçında bir taraftar ile aralarında istenmeyen olayların yaşandığı dedikodularının çıkması üzerine açıklamalarda bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, “Maçtan sonra ufak tefek şeyler oluyor, bunu herkes kendi üzerine alınmasın. Biz çiğ süt emmiş adam değiliz. Kayserispor’un menfaatleri her şeyin üzerinde gelir. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Varlığınız bize itici bir güç oluyor. Ufak, tefek sıkıntılar oluyor, bunlar halledilebilecek şeyler. İstenmeyen ufak tefek şeyler maalesef oluyor. Ben bu şehre saygısızlık yapacak adam değilim” dedi. 
 
YILDIZ: "SPEKÜLASYONLARIN GERÇEKLE ALAKASI YOK"
Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız ise yaptığı açıklamada, “Hocamız ile yapılan spekülasyonların gerçekle alakası yok. Münferit bir olay olmuş olabilir. Tribünde biliyorsunuz 12 bin kişi var ise 12 bin tane antrenör var demektir. Herkes her şeyi konuşabilir. Belki bir arkadaşımızın ifadesine karşı hocamız belki maçın atmosferin durumuna göre bir cevap vermiş olabilir. Bunu büyütmenim bir anlamı yok. Yönetim olarak Kayserispor’a yapılan haksızlıklarda hiçbir zaman kayıtsız kalmıyoruz. Değerli başkanımız Recep Mamur gerek federasyon ile ilgili gerek Merkez Hakem Kurulu ile ilgili bütün girişimleri yapıyor” diye konuştu.
 
Antalyaspor - Kayserispor maçı 7 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’de Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.