Kjaer hata yapan arkadaşlarını fırçalıyor

Kjaer hata yapan arkadaşlarını fırçalıyor

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Simon Kjaer, hata yapana tahammül edemiyor.

Birçok savunmacının yaptığı gibi rakipleriyle dalaşmak yerine onları “durdurmayı” tercih eden sarı-lacivertlilerin savunmadaki duvar ustası, kendi arkadaşlarından hata yapana karşı ise acımasız!

En çok uyardığı isimler Alves, Josef ve Diego. Takımın dinamosu Mehmet Topal’ın bile birçok defa Danimarkalı futbolcunun fırçasını yemişliği var...

Fenerbahçe'nin aşılması zor defans hattının başarılı ismi Simon Kjaer, takımının kazanması için rakiplerine futbol oyun kuralları içinde pençesini göstermekten kaçınmazken, takım arkadaşlarını ise "ayar vermekten" çekinmiyor. Dani markalı oyuncunun, takım arkadaşlarıyla hararetli tartışmaları zaman zaman kameralara ve objektiflere yansıyor. Fenerbahçe'nin maçlarında bu durumun sıklıkla yaşanıyor. Kaptanlar Volkan Demirel ve Gökhan Gönül varken Kjaer'in takımın ağabeyliğine soyunması bazen şık karşılanmasa da bu durumdan pek de şikayetçi olan yok.
 
Uyarıları futbolumuzu olumlu etkiliyor 
Alves, Josef de Souza ve Diego Ribas, Kjaer'in en çok uyardığı isimlerin başında geliyor. Başarılı futbolcu; pozisyonunu kaybeden, adamını kaçıran, kaptırdığı topu kovalamayan, oyun disiplinine uymayan olunca adeta çıldırıyor! Takımın dinamosu Mehmet Topal bile zaman zaman Kjaer'in hışmına uğruyor. Fenerbahçeli futbolcular, "Kjaer'e kızmıyoruz. Onun kaybetmeye tahammülü olmayan yapısı bizim futbolumuzu olumlu etkiliyor" diyorlar. 
 
Fotomaç