Konya Başkanı Kocaman'ı açıkladı

Konya Başkanı Kocaman'ı açıkladı

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Şan; 'Aykut Kocaman ile görüşmelere başladık. İnşallah 2 yıllık anlaşma yapacağız.' dedi.

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, şampiyon adayı bir takımı elediklerini belirterek, ''Şampiyon adayı bir takımı elediğimiz için mutluyum. 90 dakika boyunca iyi mücadele eden oyuncularımızı da kutluyorum. Her iki takımın taraftarı medeni bir şekilde Türkiye'ye örnek olacak şekilde takımlarını desteklediler. Yarı final daha zor olacak, ama teknik heyet ve takımımıza güveniyorum'' dedi.
 
"HAKEMİN MAÇA ETKİSİ YOK "
 
Şan, maç öncesi çok konuşulan Konya doğumlu orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun maçı etkileyen bir kararı olmadığını belirterek, "Hakemin maça hiçbir tesiri yoktu. Bizim hakemlere yardımcı olmamız lazım. Bizim ligdeki ilk yarıdaki maçlarda 5 hakem ilk defa maç yönetti veya ikinci defa yönetti. Bunlar normal. Bu tür şeyleri kulüp başkanlarımız basının önünde söylemese dahi iyi olur. Bizde İstanbullu hakemlerimizi, İstanbul takımlarına karşı eleştirmiyoruz. Bence bu tür şeylere girmesek daha iyi olur.''
 
KOCAMAN İLE 2 YILLIK ANLAŞMA
 
Şan, teknik direktör Aykut Kocaman ile sözleşme yenilemek için bu hafta görüşme yaptıklarını ve görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, ''Aykut Kocaman ile görüşmelere başladık. İnşallah 2 yıllık anlaşma yapacağız" diye konuştu..
 
GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU
 
Torku Konyasporlu Selim Ay ise, güzel bir galibiyet olduğunu belirterek, "İlk maçta 2-1 galip gelerek avantajlı bir skorla geldik. Beşiktaş hücum anlamında iyi bir takım, bizde savunma açısından iyi bir takımız. Bu yıl kolay gol ve pozisyon vermeyen bir Konyaspor izletmeye çalışıyoruz herkese. Dışardaki bu aile ortamımızda zaten sahaya yansıyor. Çok güzel bir gün oldu. Güzel bir galibiyet oldu. Üst tura çıktık. Önümüzde Trabzon maçı var. Ligde ve kupada aynı şekilde devam etmeye çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.
 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeşil beyazlı ekibi kutlayarak, "Takım tur atladı ve yarı final oynama imkanına kavuştuk. Takımımız, takım ruhu içinde mücadele ediyor. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Tabi bir de taraftarımızı kutlamak istiyorum. 42 bin kişilik stat tıklım tıklımdı ve hiç bir kötü tezahürat yoktu. Bu Türk futboluna da örnek oldu" ifadelerini kullandı.