Kutlamaya Aziz Yıldırım engeli !

Kutlamaya Aziz Yıldırım engeli !

Beşiktaş'ın pazar günü oynanacak maç sonrası gelen şampiyonluk kutlamasına Aziz Yıldırım engel oldu.

Beşiktaş'ın pazar günü Vodafone Arena'da oynayacağı Osmanlıspor maçı sonrası muhtemel bir şampiyonluk kutlama ihtimaline karşı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım devreye girdi.

Fenerbahçe'nin Başakşehir mağlubiyeti sonrası, Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Osmanlıspor'a karşı yenilmemesi durumunda şampiyonluğu garantileyecek olması, Beşiktaş Yönetimi'ni harekete geçirmişti.

Serdar Bilican'ın haberine göre şampiyonluk kupasının Vodafone Arena'ya getirilmesini isteyen Beşiktaş Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan prensipte onayı almıştı.

Fakat yarın (salı) Beşiktaş'ın kupa başvurusu için olağanüstü toplanacak olan TFF'ye, Fenerbahçe cephesinden sert bir yaklaşım geldi. Fenerbahçe'ye çok yakın çevreden elde edilen bilgiye göre, Aziz Yıldırım, TFF'den bu başvurunun reddini talep etti.

Sebep olarak Fenerbahçe'nin matematiksel olarak süren şampiyonluk şansını öne süren Yıldırım, "Siz o kupayı henüz şampiyon olmayan Beşiktaş'ın ayağına götürürseniz, bütün Fenerbahçeliler'e hesap vermek zorunda kalırsınız." dedi.

TFF, Fenerbahçe Yönetimi'nin de arzusunu dikkate alarak son ve resmi kararını yarın verecek.

Spor3/SERDAR BİLİCAN