Luiz Adriano bombası !

Luiz Adriano bombası !

Forvet arayan Galatasaray, Milan’ın Brezilyalı yıldızına kanca attı.

Sarı-kırmızılı ekibin Adriano’yu kiralamak istediği ancak anlaşmada 9 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunun da olacağı belirtildi.

Şampiyonluk yarışında çok gerilerde kalan Galatasaray, buna rağmen kadrosunu güçlendirmek için elinden geleni yapıyor. Sarı-kırmızılı ekibin hücum hattına mutlaka transfer yapacağı belirtiliyor. Birçok oyuncuyla temas kuran Aslan’ın son gözdesinin Luiz Adriano olduğu ortaya çıktı. Bu sezon başında senelerce formasını giydiği Shakhtar Donetsk’ten Milan’a transfer olan Adriano, İtalya’da bekleneni veremedi. 8 milyon Euro’ya alınan Adriano, 18 lig maçında sadece 3 gol atabildi.

MILAN BLÖF YAPIYOR

İtalyan spor gazetesi Tuttosport, Galatasaray’ın Luiz Adriano’yu kiralamak için Milan’a resmen teklifte bulunduğunu iddia etti. Bu anlaşmanın 9 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu da içerdiği kaydedildi. Pazarlıklar kıran kırana sürerken, Milan cephesinden bir açıklama geldi. Ceo olarak görev yapan Adriano Galliani, “Galatasaray dahil birçok takımdan teklif aldık. Fakat satılık değil” dedi. Milan’ın, Çin kulüplerinden gelebilecek 15 milyon Euro civarındaki teklifleri beklediği söyleniyor.

AMK Gazetesi