Mbia'da işlem tamam !

Mbia'da işlem tamam !

Trabzonspor, Sevilla ile sözleşmesi sona eren Stephane Mbia’yı ikna etti.

Sportif direktör Süleyman Hurma, “Oyuncuyla son görüşmeleri yaptık ve anlaştık. Mbia’ya imza attırmaya gidiyorum” diye konuştu.

Trabzonspor, transferine büyük önem verdiği Sevilla’nın ön liberosu Stephane Mbia’da mutlu sona ulaştı.

İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Kamerunlu oyuncuyla anlaşma sağlandığı açıklandı. Trabzon’a getirilen, ancak başka kulüplerle de görüşen Mbia’nın ikna edildiği resmi olarak açıklandı. Haber61 adlı internet sitesine konuşan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, “Oyuncuyla son görüşmelerimizi yaptık ve anlaşmaya vardık. Oyuncuya Avrupa’dan da birçok takımdan transfer teklifi geldi. Futbolcu, Trabzon’a gelip tesisler ve ortamı görünce burayı çok beğendi ve buraya gelmek istediğini ifade etti. Şu an Mbia’ya imza attırmaya gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Mevlüt Erdinç konusunda Fransa’da bulunan bordo-mavili yöneticilerden Köksal Sadıklar, St. Etienne Kulübü’nün golcünün bonservisi için 4 milyon euro istediğini belirtti. Sadıklar, kendilerinin ise 1.5 milyon euro öneride bulunduklarını, bunun kabul edilmemesi durumunda transferden vazgeçeceklerini ifade etti.

Stephane Mbia son iki yıldır Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi’ni kazandı.