Molde yenilgisi sonrası yönetim düğmeye bastı

Molde yenilgisi sonrası yönetim düğmeye bastı

UEFA Avrupa Ligi’ne istediği gibi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe ile ilgili İngiltere’den flaş bir iddia geldi.

Favori olarak çıktığı Molde maçında sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe, transfer döneminin en hareketli takımlarından bir tanesiydi. Kadrosunu birçok yıldız isimle takviye eden sarı lacivertli ekip bir sonraki yaz dönemine de damgasını vurabilir.

İngiltere’nin Mirror gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe, Chelsea ile sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan John Terry ve Branislav Ivanovic ile ilgileniyor. Sarı lacivertli ekip 1 Ocak’tan itibaren bu iki isimle transfer görüşmesi gerçekleştirebilecek.

Normalde Chelsea’nin vazgeçilmez oyuncuları olan Terry ve Ivanovic bu sezona çok kötü başladılar. Terry, Mourinho tarafından ilk kez bir maçın devre arasında oyundan alınırken Ivanovic de yedirdiği hatalı gollerle şimşekleri üzerine çekmişti. İki isim de Chelsea’nin son oynadığı Maccabi Tel Aviv maçında yedek kulübesinde başladı.

Savunma hattında büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’de Bruno Alves’in de sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kiralık olarak takıma katılan Abdoulaye Ba da sezon sonunda Porto’ya geri dönecek.

Ajansspor