Moussa Sow şaşırttı !

Moussa Sow şaşırttı !

Geçtiğimiz günlerde adı Katar ekibi Al Ain ile anılan Fenerbahçe'nin yıldızı Sow'un kafası karışık gözüktü. Senegalli, Atromitos karşısında yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Moussa Sow’un, Katar ekibi Al Ain ile anlaştığı, kulüplerin de bonservis bedeli konusunda el sıkışmaya yakın olduğu iddia edildi. 
 
Senegalli futbolcu, dünkü Atromitos maçındaki mutlak gol pozisyonlarını değerlendirememesi, “aklı transfer dedikodularında mı” dedirtti. Yapılan görüşmelerin ardından iki ekip arasındaki temasların tamamlandığı ve Sow’un bundan sonra Al Ain forması giyeceği konuşuluyor. Sözleşmesinde “17 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi olan Sow’un satışından 15 milyon Euro civarında bir gelir bekleyen Başkan Aziz Yıldırım’ın bu transfere karşı çıktığı belirlendi. Yıldırım’ın, “Sow’u gönderip, yerine aynı özellikte bir oyuncuyu almak ve onun uyum sürecini beklemek sıkıntı olur” dediği belirtiliyor. Kanarya’nın bir başka yabancısı Emenike de, sezon başında Al Ain’e transfer olmuştu. Eğer bu transfergerçekleşirse, iki eski takımarkadaşı, Al Ain’de yeniden takım arkadaşı olacak. 
 
Sow’dan tebrik 
 

Sow, Atromitos maçının 44. dakikasında öyle bir pozisyondan yararlanamadı ki taraftarları adeta hüsrana uğrattı. Fernandao’nun yaptığı ortaya iyi yükselen Senegalli, uygun pozisyonda topu kalecinin üstüne vurdu. Sow, ardından kaleci Gorbunov’u bu kurtarışından dolayı tebrik etti.

Fanatik