Mustafa Denizli'den revize liste

Mustafa Denizli'den revize liste

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, transfer listesinde değişikliğe gitti, en çok konuşulan iki ismi arka plana itti.

Sarı-kırmızılıların teknik patronu, Ajax’ın sağ beki Rhijn’i “vasat” bulduğunu belirtti ve daha etkili bir isim istedi. Bu yüzden PSG’den Van Der Wiel gündeme geldi. Mustafa Denizli, Oussama Tannane konusunda ise disiplin probleminden çekiniyor.

Galatasaray’da transferde değişikliğe gidildi, bu konuda sonradan sıkıntı yaşamak istemeyen teknik direktör Mustafa Denizli, transfer listesinde “revizyon” kararı aldı. Bugüne kadar yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanan Ajax’ın sağ beki Ricardo Van Rhijn ile yine Heracles forması giyen kanat oyuncusu Oussama Tannane konusunda işin ağırdan alınmasının nedeni belli oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin bu iki ismi perde arkasına attığı, yeni isimlere yöneldiği ortaya çıktı.

Denizli’ye göre, Ajax’ın 24 yaşındaki Holllandalı beki Ricardo Van Rhijn vasat... Mustafa Hoca bu yüzden sağ bekte daha etkili olabilecek bir isim için bastırıyor. Bu yüzden Paris Saint Germain formasını giyen ve sezon sonunda serbest kalacak Van Der Wiel gündeme geldi. 27 yaşındaki Hollandalı için şartların zorlanacağı belirtildi.

Tannane şüphesi!

Denizli’nin her türlü anlaşma sağlanmasına rağmen çekincelerinin olduğu bir diğer isim ise Heracles’in 21 yaşındaki oyuncusu Ossama Tannane... Tecrübeli hocanın Faslı oyuncuyla ilgili kararsız olmasının altında disiplin yatıyor. Kuzey Afrikalı futbolcularda bu tür sorunların olduğunu düşünen hoca, takımın dışlamayacağı ve kendisini kabul ettirecek bir isme sıcak bakıyor.

Galatasaray’ın ilk idmanında Mustafa Denizli antrenmana aktif olarak katıldı.

Milliyet