Nani'nin yerine 3 aday var !

Nani'nin yerine 3 aday var !

İlk yarının son maçını Sivasspor ile oynayacak olan Fenerbahçe'de Nani'nin yerine kimin oynayacağı merak konusu.

Fenerbahçe Süper Ligin ilk yarısın son maçında Sivasspor ile karşılaşacak.Bu karşılaşmada kart cezalısı olan Nani yer alamayacak.Nani’nin yerine Pereira’nın aklında 3 isim var.

Ozan Tufan

Pazartesi günkü karşılaşmada seçeneklerden biri Ozan Tufan’ın ilk 11’de başlaması. Bu durumda Diego Ribas, forvet arkasından sol kanada geçecek. Brezilyalı yıldız geçtiğimiz sezon birçok maçta bu bölgede görev yapmıştı. Onun boşalttığı alanda da Ozan forma giyecek. Eğer bu sistem tercih edilirse, orta saha da daha dirençli hale gelmiş olacak.

Volkan Şen

Nani’nin yokluğunda akıllara gelen ilk isim o. Ancak ilk 11’de başladığı karşılaşmalardaki vasat performansı, forma şansını azaltıyor. Son olarak Ziraat Türkiye Kupasında 4-2 kazanılan Antalyaspor mücadelesinde de beklentileri karşılayamadı. Etkisiz görüntüsü nedeniyle Pereira’nın gözüne giremedi. Her şeye rağmen Nani’nin yerine en önemli adaylardan biri konumunda.

Caner Erkin

Vitor Pereira, Sivasspor önünde sol bekte yine formdaki Hasan Ali Kaldırım’ı oynatmayı planlıyor. Ancak Antalyaspor karşısında 2 asist yapan Caner Erkin, Hasan Ali’ye rağmen forma şansı bulabilir. Pereira, Caner’i bu kez sol önde kullanabilir. Portekizli hoca bu sayede, Sivasspor’un etkili sağ kanat akınlarının da önüne geçmeyi planlıyor.