Oğuzhan'dan flaş açıklama !

Oğuzhan'dan flaş açıklama !

Oğuzhan Özyakup, medyayla ilgili kullandığı ifadelere açıklık getirdi.

Beşiktaş’ın maestrosu hiç kimseyi hedef almadığının altını çizdi, “Ben ülkemde futbolun daha da ilerlemesini istiyorum. Sadece basın değil, biz futbolcular da kendimizi geliştirmeliyiz. Hepimiz Türk futbolunun gelişmesi için daha fazla çaba harcamalıyız” dedi.

Beşiktaş kariyerindeki en parlak sezonunu yaşayan, attığı ve attırdığı gollerle takımının maestrosu haline gelen Oğuzhan Özyakup, Milliyet’e çarpıcı açıklamalar yaptı.

Siyah-beyazlı futbolcu ilk olarak Eskişehir maçından sonra medyayla ilgili kullandığı ifadelere açıklık getirdi. Milli yıldız, “Ben ülkemde futbolun daha da gelişmesini istiyorum. Sadece basın değil, biz futbolcular da kendimizi geliştirmeliyiz. Ben o açıklamalarımla hiç kimseyi hedef almıyorum. Hepimiz Türk futbolunun gelişmesi için çaba harcamalıyız” dedi.

Eleştiriye açık olduklarının altını çizen Oğuzhan, “Eleştiri basının yapması gereken bir iş. Futbolcularda zaman zaman düşüşler olabiliyor. Hep birlikte çıtayı daha da yukarıya koyarsak kazanan Türk futbolu olur. Şu an ligde iki takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu yarış son haftalara kadar devam eder diye düşünüyorum. Biz iyi bir takımız ve şampiyon olmak için son haftaya kadar tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Seyircimizle birlikte bu sezon çok iyi bir kenetlenme sağladık” diye konuştu.

Oğuzhan son haftalarda rakip takımların kendisine ve Atiba’ya yaptıkları baskı nedeniyle Beşiktaş’ın düşüşe geçtiği yorumuna katılmadığını da söyledi.

Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını kaydeden başarılı futbolcu, “Bana ve Atiba’ya sezon başından beri baskı uygulanıyor. Bizim kanat oyuncularımız ve hücum hattımız da çok etkili. Ligin ikinci yarısında kolay maç olmaz. Kaldı ki ikinci yarıda üst üste 2 maçımızın ertelenmesi takıma olumsuz etki yaptı ama bunlar geride kaldı. Bundan sonraki her maç bizim için final ve hepsini kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Milliyet