Ömer Şişmanoğlu'nun en büyük hayali...

Ömer Şişmanoğlu'nun en büyük hayali...

Ömer Şişmanoğlu, EURO 2016'da A milli takım forması giyebilirse çok mutlu olacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'a devre arası transfer döneminde katılan Ömer Şişmanoğlu, kırmızı beyazlı takımda oynadığı 3 lig maçında attığı 2 golle dikkati çekti. Antalyaspor'da forma giydiği 2012-2013 sezonunda 29 maçta 14 gol attıktan sonra Beşiktaş'a transfer olan, sezon başında kiralık olarak Torku Konyaspor'da oynadıktan sonra yeniden kırmızı beyazlı takıma gelen Ömer Şişmanoğlu, son haftalardaki performansıyla göz doldurdu. Şişmanoğlu, Eto'o'nun cezalı olması nedeniyle forma giymediği Çaykur Rizespor maçında takımına galibiyeti kazandıran golü kaydetti.
 
A milli futbol takımının tarihinde dördüncü kez mücadele edeceği Avrupa Şampiyonası Finali EURO 2016'da yer almak istediğini dile getiren Ömer Şişmanoğlu, "Bütün futbolcuların hedefi EURO 2016, ama herkes gidemiyor. Herkes en iyisini göstermeye çalışıyor. Olursa çok mutlu olurum. Olmazsa da bir dahaki şampiyonayı beklerim" dedi. Antalyaspor'da forma giymekten çok mutlu olduğunu anlatan Ömer Şişmanoğlu, Antalya'yı ikinci eve olarak nitelendirdi.
 
Antalyaspor formasıyla bu sezon iki gol attığına değinen Ömer Şişmanoğlu, Çaykur Rizespor maçında galibiyet golünü attığı için çok sevindiğini söyledi. Yedek kulübesinde maça başlayıp oyuna ikinci yarıda girmenin daha zor olduğunu aktaran Ömer Şişmanoğlu, "Oyuna sonradan girmek daha az zamanda daha çok koşmak gerektiriyor. Bacaklarım çok şişiyor. İlk 11 de oynayınca uzun zaman oluyor ve daha rahat oynuyorsun. İlk 11'de oynamak daha iyi. Sonradan girip gol atmak da güzel duygu" diye konuştu.

Antalyaspor'un bu hafta deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacağını hatırlatan Ömer Şişmanoğlu, "Orada cehennem gibi atmosferde karşılaşacağız. Sivas'ın 3 puana ihtiyacı var. Bizim de yenmemiz lazım. Biz yenersek önümüze daha kolay bakarız. Antalyaspor'u da üst sıralarda hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.