Onur Kıvrak’ta feda zamanı

Onur Kıvrak’ta feda zamanı

Maddi sorunlarla boğuşan Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta oyunculardan yıllık ücretlerinde indirime gitmelerini isteyecek.

Yöneticilerle yaptığı toplantıda Onur Recep Kıvrak’ın 2.5 milyon Euro’luk ücretinde indirime giderek ‘Gerçek Trabzonlu’ olduğunu göstermesi gerektiğini ifade eden Usta, başarılı kaleciye senelik 1.4 milyon Euro önerecek.

Yöneticilerle yaptığı toplantıda yıllık 2.5 milyon Euro kazanan kaptan Onur Recep Kıvrak’ın ücretini çok bulduğunu ifade eden Usta, “Onur gerçek Trabzonlu olduğunu göstererek indirime gitmeli. Kulübün artık bu rakamları ödemesi mümkün değil” dedi.

YA GALATASARAY ALIRSA!

Onur’a yeni sözleşmede senelik 1.4 milyon Euro teklif etmeyi düşünen Usta yönetimi, ‘feda’ isteyecek. Geçen yılın devre arasında Muslera’yı Manchester United’ın istemesi üzerine Galatasaray’ın Onur’u almasından korkan Hacıosmanoğlu yönetimi, milli eldivenle sözleşme uzatmıştı. Böylece Onur’un ‘7.5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi de kaldırılmıştı.

ÖZER DE SIRADA

Kaptan Onur gibi Özer Hurmacı da yönetimin radarındaki bir başka isim. Senelik 1.2 milyon Euro kazanan Özer’den de tıpkı Onur Kıvrak da olduğu gibi yıllık ücretinde indirim talep etmeye hazırlanan bordo-mavililerin belirlediği rakam ise 800 bin Euro’yu geçmiyor. Özer’in bu duruma nasıl bir tepki vereceği de merak konusu…

AMK Gazetesi