Orman'dan Portekiz'e dev çıkarma

Orman'dan Portekiz'e dev çıkarma

Transfer çalışmaları kapsamında İngiltere’ye giderek ciddi temaslarda bulunan Beşiktaş Yönetimi dün de Portekiz’e çıkarma yaptı.

Başkan Fikret Orman ve Umut Güner, Kamerunlu genç golcü Aboubakar ile Hollandalı stoper Martins İndi için Portekiz’e giderek, Porto Kulübü ile masaya oturdu

Siyah-beyazlılar burada golcü ve stoper transferi için Porto Kulübü idarecileriyle bir araya geldi.
 
Porto’nun dün akşam Estoril ile oynadığı maçı takip eden Başkan Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, stoperde görev yapan Martins Indi ve golcü oyuncu Vincent Aboubakar için girişimlerde bulundu.
 
Forvette Mbokani ile görüşen fakat Aboubakar’a daha yakın olan siyah-beyazlılar, Kamerunlu golcü konusunda maçtan sonra ön görüşme gerçekleştirdi. Stoper Martins Indi için de Portekizli yöneticilerle masaya oturan Başkan Orman ve Güner transfer görüşmelerine bugün de devam edecek.
 
Portekiz’den bir golcü ve bir stoperle birlikte dönmenin hesaplarını yapan Beşiktaş Yönetimi bu iki oyuncunun transferini bitirmek için kıran kırana geçen pazarlıklar gerçekleştiriyor. Siyah-beyazlılar golcü ve stoper transferinden sonra, Manchester City’de oynayan Samir Nasri’yi, Beşiktaş’a kazandırmak için girişimlere devam edecek.