Osmanlıspor - Fenerbahçe: 1-1

Osmanlıspor - Fenerbahçe: 1-1
Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta son saniyede yediği golle galibiyeti kaçıran Fenerbahçe, Osmanlıspor'la da son dakikalarda gelen golle 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanına çıktı. Geçtiğimiz hafta Kayserispor'la son saniyede yediği golle 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, Osmanlıspor karşısında golü erken bulmasına karşın üstünlüğünü yine koruyamadı. Osmanlıspor, Umar Aminu'nun 89. dakikadaki golüyle maçın 1-1 sona ermesini sağladı ve Fenerbahçe bir kayıp daha yaşadı.

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın orta sahada kaptığı topu hemen Giuliano’ya oynaması ile ilk golü buldu. Brezilyalı futbolcu, yaptığı güzel vuruşla takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde Fenerbahçe kalesinde etkili hücumlar gerçekleştiren Fenerbahçe, kaleci Volkan Demirel’i geçemedi.

İkinci yarıda etkisiz kalan Fenerbahçe, rakibinin ataklarını karşılamakta zorlandı. Net fırsatlar bulan ev sahibi ekip, aradığı golü son dakikada buldu. 89. dakikada Aminu ile beraberlik golünü bulan Osmanlıspor, bir puanı kurtardı.

Bu beraberlikle puanını 17 yapan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 9 puan gerisine düştü. Puanını 8’e yükselten Osmanlıspor ise 17. sırada yer aldı.

Fenerbahçe'de Valbuena sakatlandıFenerbahçe'de Valbuena sakatlandı

 

VOLKAN DEMİREL 600. MAÇINA ÇIKTI

Ankara'daki maçlar Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, 6 maç aradan sonra Osmanlıspor karşısında ilk 11'de yer alarak kariyerinin 600'üncü karşılaşmasına çıktı. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sarı-lacivertli kaptan, kaleyi Carlos Kameni'ye kaptırarak 6 maçtır yedek kulübesinde oturuyordu.  6 haftadır kariyerinin 600'üncü maçını çıkmayı bekleyen Volkan, bugün Osmanlıspor karşısında ilk 11'de yer aldı. Tecrübeli file bekçisi böylece kariyerindeki 600'üncü maçına çıkmış oldu.

Volkan Demirel, kariyerindeki 600 maçın 571'ini Fenerbahçe, 29'unu ise Kartalspor formasıyla oynadı.

MEHMET EKİCİ VE RVP ANKARA'DA DA YER ALMADI

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici ve Robin van Persie, Osmanlıspor deplasmanında da forma giyemedi. Teknik direktör Aykut Kocaman, uzun süredir sakatlıkları devam eden bu iki isimden Ankara deplasmanında da faydalanamadı. Geçen hafta baş dönmesi nedeniyle kadroda yer almayan Martin Skrtel ise son antrenmanda takımla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'ye 2 şok birden !Fenerbahçe'ye 2 şok birden !

 

Seçiniz...