Ospina açıklaması !

Ospina açıklaması !

Beşiktaş devre arasında kale ve stoper bölgesi için çalışmalara başladı.

Tolga'nın yerine düşünülen Arsenalli Ospina'nın gelmesinin zor olduğu açıklandı. Stopere kesinlikle takviye yapılacağı öğrenilirken, orta saha Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın durumuna göre şekillenecek.

Süper Lig'de ara transfer dönemi, 5 Ocak 2016 tarihinde başlayacak. 4 hafta sürecek ve 1 Şubat'ta bitecek zaman diliminde, Beşiktaş'ta da büyük hareketlilik yaşanacak. Siyah-Beyazlılar, kale ve stoperin yanı sıra Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın durumlarına göre orta sahayı da güçlendirecek. Taraftarın beklentisi, Tolga Zengin ve Günay Güvenç'in dışında mutlaka üçüncü bir eldiven alınması.

Tolga'nın Sporting Lizbon, Günay'ın Galatasaray derbisinde yaptığı hatalar, yönetimi elini çabuk tutmaya zorladı. El sıkışılan Deportivo La Corunalı Fabrico Ramirez'in sol diz iç yan bağlarının kopması ve İspanyol'un sezonu kapatmasıyla rota tamamen David Ospina'ya çevrildi. Bu noktada bir süredir nabız yoklanıyor; ama kulübü Arsenal, 1 numaralı hedef olan Kolombiyalıyı bırakmaya hiç niyetli değil. Görevini Petr Cech'e kaptıran 27 yaşındaki başarılı ismin ilk 11'de forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor. Yeni iddia ise Samir Handanovic. İtalyan İnter'in 1984 doğumlu Sloven'i için teklif hazırlığına geçildiği ileri sürüldü. Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının, Handanovic'in sözleşmesinin bu sene bitecek olmasının avantajını kullanmayı düşündüğü aktarıldı.