Ozan Tufan'a doping !

Ozan Tufan'a doping !

Takımın ağır topları Volkan Demirel, Caner Erkin ve Mehmet Topal, Kasımpaşa maçı sonrası Ozan Tufan'ı özel olarak tebrik etti.

F.Bahçe; Kasımpaşa karşısında kritik bir 90 dakikaya çıkarken, gözler genç yıldızı Ozan Tufan’daydı.
 
F.Bahçe’de ilk kez 11’de maça çıkan Ozan’ın futbolu, büyük beğeni topladı. Maçtan sonra takımın ağabeyleri Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Caner Erkin, soluğu genç yıldızın yanında aldı. Ozan’ı tebrik eden ve tavsiyede bulunan 3 yıldız, şunları söyledi:
 
VOLKAN: FORMANIN DEĞERİNİ BİL

“Ben de çok gençtim bu takıma geldiğimde. Bugün ilk kez 11’de forma giydin. Değerini bilirsen eğer uzun yıllar bu formayı giyersin. Oynadığın her maçta bu formanın değerini daha iyi anlayacaksın. Bu formaya yakışan; senin gibi yetenekli oyuncuların terletmesidir. Bu forma daha çok yakışıyor.”
 
CANER: İLK KEZ ELEŞTİREMEDİM!
Geldiğin günden beri seni sürekli eleştiriyorum. Ve eleştirmeye de devam edeceğim. Bunu senin iyiliğin için yapıyorum. Ancak bugünkü maçta ben bile eleştirebilecek bir yanını göremedim. Gerçekten çok iyi oynadın. Hem hücumda hem de defansta iyi işler yaptın. Asıl şimdi aramıza hoş geldin Ozan Tufan.”
 
TOPAL: HARİKAYDIN

“Bugün çok iyi oynadın, hatta harikaydın. Seni gerçekten tebrik ederim. Bu yaşına rağmen oyun görüşün çok iyi. Ve bu yaşına göre sakinliğinin ve özgüveninin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Aynen devam.”