Pereira hakkında Fenerbahçe'yi karıştıran iddia: ''Beşiktaş'a bilerek yenilecek''

Pereira hakkında Fenerbahçe'yi karıştıran iddia: ''Beşiktaş'a bilerek yenilecek''
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira'nın yarın Kadıköy'de oynanacak olan Beşiktaş derbisinde bilerek yenileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe'deki kariyeri tartışılan Vitor Pereira'nın geleceği her an şekillenebilir. Fenerbahçe'de mutlu olmadığı gözlemlenen Portekelizli teknik adamın adı Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo ile anılıyor.

Brezilya'nın en büyük kulüpleri arasında yer alan Flamengo'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Olası adaylar arasında gösterilen Vitor Pereira'ya taraftarların da ilgisi oldukça fazla. Portekizli olmasından dolayı dil problemi çekmeyecek olan Vitor Pereira için gündeme bomba bir iddia ortaya atıldı. Flamengo'ya yakınlığı ile bilinen Coluna do Fla isimli internet sitesi Pereira'nın kendini kovdurtmak ve tazminat almak için Beşiktaş karşısında yenilebileceğini yazdı.

Vitor Pereira'nın Flamengo'ya gitmek için istekli olduğunu yazan internet sitesi, "Vıtor buraya gelmekte oldukça istekli ve bunun için her şeyi yapabilir. Fenerbahçe'den ayrılırken tazminatsız ayrılmak istemiyor bu yüzden istifa etmiyor. Yönetimin onu göndermesinden çok mutlu olur ve ertesi hafta Flamengo'ya imza atar" şekilde haberler yapıldı.